Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Cyrus CD I

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Cyrus CD I

Be the first to review this product

Product ID: 3.1.CD.i

Availability: In stock

€ 1.645,00

De zilveren afwerking kent een langere levertijd.


De CD-i is een geïntegreerde cd-speler die gebruikt maakt van de bekroonde Servo Evolution CD motor. Het is de best klinkende Cyrus cd-speler ooit. Alles van de eindtrap tot aan de analoge uitgang is ontworpen met geluidskwaliteit voor ogen en het resultaat zal al uw verwachtingen overtreffen.


* Required Fields

€ 1.645,00

Details

Servo Evolution

Het Cyrus SE platform is speciaal ontworpen om data op te halen van een audio CD met zo min mogelijk imperfecties. Om ideale data uitvoer te kunnen bieden aan hi-fi componenten, bestuurt de Cyrus CD-i het hele elektromechanische servo-systeem, waardoor een superieure audio kwaliteit dan voorheen met conventionele aandrijvingen mogelijk is. 

DAC Technologie

In navolging van Cyrus' trickle down-benadering, heeft de CD-i heeft dezelfde 32-bit DAC als in de DAC XP Signature. De overstap naar 32-bit voor Cyrus maakt het mogelijk zelfs nog meer details in data te lezen en grotere sonische resolutie te weergeven.

Connectiviteit

CD-i beschikt over twee analoge uitgangen en twee digitale uitgangen waardoor het past in een verscheidenheid aan opstellingen. De CD-i kan worden aangesloten op andere Cyrus units via de unieke MC-BUS koppeling om intelligente bediening mogelijk te maken.

Precisie Laad Station

De CD-i is voorzien van de nieuwste generatie van de Cyrus slot invoer CD-technologie. Dit stille en laag-contact mechanisme biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele laadwijze van een CD. Het voorpaneel van het laadstation is verwijderd en oogt hierdoor esthetischer. 

Upgrademogelijkheden

De CD-i is voorzien van de PSX-R-poort voor aansluiting op de PSX-r(₂) voeding. Deze directe sonische upgrade zorgt voor een aparte, sterk gereguleerde off-board voeding.

Additional Information

Merk Cyrus
Afmetingen 73 x 215 x 360mm (H x B x D)
Gewicht (KG) 3.6000
CD laadsysteem voorkant slot
Schijf CD-Audio, CD-Recordable, CD-Rewritable
Digitaal analoog techniek 32 bits oversampling
Digitale uitgang(en) Coaxiaal RCA ( 75 Ohm), Optisch (Toslink)
USB DAC ingang Geen
Digitale coaxiale ingang(en) (75 ohm) niet aanwezig
Digitale optische ingang(en) Toslink niet aanwezig
Band n.v.t.
Voorkeurzenders No
Analoge uitgang(en) 2 (ongebalanceerd) RCA
Externe voedingsmogelijkheid voor beter geluid Yes

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.