Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Dynaudio Emit M10

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Dynaudio Emit M10

Be the first to review this product

Product ID: 4.Emit.m10

Availability: In stock

€ 299,00
Dynaudio Emit M10 is available for purchase in increments of 2

De Dynaudio Emit M10 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.


An authentic Dynaudio experienceAn award-winning speaker with the authentic Dynaudio experience in a small, affordable package.
2016_Emit10_What-Hi-fi_Test-Winner_1200x628px_02.jpg

* Required Fields

€ 299,00

Details

Een authentieke ervaring Dynaudio

De meest compacte model van de Emit serie is ideaal voor kleine tot middelgrote kamers of elke toepassing waar de ruimte beperkt is. Het kleine formaat maakt het ook voor eenvoudige en discrete plaatsing op een boekenplank of dressoir. 

De M10 is de meest compacte model van de nieuwe Emit assortiment en de perfecte toegang tot de wereld van high-end audio. De Dynaudio Emit M10 biedt authentieke Dynaudio technologie en prestaties tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het beschikt over een 28 mm diameter soft dome tweeter en een 14 cm diameter MSP (Magnesium Silicaat Polymeer) mid / bass driver, gekoppeld aan een 1e orde crossover gebruik te maken van hoogwaardige componenten overal. 

De M10 is een ongelooflijk eenvoudig te rijden luidspreker voor vrijwel elke versterker, omdat het beschikt over een 6 Ohm impedantie. Het nauwkeurig afgestemde bass-reflex kabinet zorgt ervoor dat een meest indrukwekkende laagfrequente prestatie wordt bereikt, in het bijzonder voor een spreker van deze relatief bescheiden proporties. Zoals de binnenkomst in de wereld van de echte high-end geluidskwaliteit en authentieke Dynaudio prestaties, de Emit M10 is een ideale compacte luidspreker op een zeer aantrekkelijke prijs.

Wanneer op de proef tegen de concurrentie in 2016, het Britse tijdschrift What Hi-Fi? bekroond met de M10 met niet minder dan een vijf-sterren en Test Winner onderscheidingen. 


Additional Information

Gewicht (KG) 5.6000
Merk Dynaudio
luidsprekermodel Boekenplank
Frequentie respons 50Hz - 23kHz
behuizingstype 2 weg reflex
Lage tonen unit's 14 cm
Hoge tonen unit 2.8 cm
Gevoeligheid (1Watt/1M) 86 dB
Kantelfrequentie( ´s) No
Afmetingen 170 x 292 x 240 mm

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.