Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Focal Chorus 706

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Focal Chorus 706

Be the first to review this product

Product ID: 6.3.706

Availability: In stock

Regular Price: € 279,00

Speciale prijs € 229,00

Focal Chorus 706 is available for purchase in increments of 2

De Choral 716 is beschikbaar voor aanschaf per 2. The Chorus 706 compact speaker is the bookshelf speaker par excellence : a real Focal tradition. With its fine workmanship and meticulous finishing, the Chorus 706 compact speaker impresses both by its power and the attractiveness of its design. Let yourself be transported by a musical ambience that is fresh, upbeat and very pleasant all at the same time.


Superbly balanced and neutral, its precision and definition are ideal for rooms of up to 215ft2 (20m2) with no level restrictions. * Required Fields

Regular Price: € 279,00

Speciale prijs € 229,00

Details

finishes
FRANSE ELEGANTIE

Made in France, het Chorus 700 lijn is verkrijgbaar in zwart of wit stijl Style eindigt die de combinatie van de met leer beklede behuizing en de zwarte of witte hoogglans zijpanelen. De zeer aantrekkelijk ontwerp heeft een elegante en tijdloze uitstraling. Voor degenen die zijn fans van meer klassieke afwerking, het Chorus 700 serie is ook verkrijgbaar in Walnut afwerking.

Chorus ontwerp codes
GEMODERNISEERD ESTHETIEK

Vindt de elementen die het succes van deze reeks mogelijk, zoals de vlekkeloze schrijnwerkerij technieken, de niet-parallelle zijwanden, de dikke voorste en vele efficiënte versterking vinden. U zult dan genieten van de subtiele herinterpretatie van het oorspronkelijke ontwerp: De levendige en opvallende lijnen zijn vervangen door soepeler, meer vloeiende bochten om op de hoogte te houden met de huidige trends. De kwaliteit van het geheel glad uit de plooien, en de keuze van materialen geeft de sprekers een gevoel van harmonie en elegantie.


Additional Information

Gewicht (KG) 8.2000
Merk Focal
luidsprekermodel Boekenplank
Frequentie respons 55 Hz - 28Khz
behuizingstype 2 weg reflex
Lage tonen unit's 16.5 cm
Hoge tonen unit 2,5 cm
Gevoeligheid (1Watt/1M) 90 dB
Kantelfrequentie( ´s) 3000
Afmetingen 390x220x263mm H x B x D

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.