Welkom bij Zaal's Audio Factorij

KEF LS-serie

Geniet van een gratis TIDAL HiFi-abonnement van 6 maanden wanneer u uw nieuwe KEF LSX

of LS50 Wireless-luidsprekers aanschaft.

KEF LS-serie

Stream op een hoger niveau

KEF werkt samen met TIDAL om KEF LSX- en LS50 Wireless-eigenaren een TIDAL HiFi-abonnement van 6 maanden te bieden, ter waarde van €120!

U krijgt de mogelijkheid om uw favoriete muziektracks en afspeellijsten te ervaren in een ongeëvenaarde kwaliteit met behulp van de ongecomprimeerde High Fidelity-streamingbestanden van TIDAL. Het TIDAL HiFi-abonnement biedt ook exclusieve toegang tot alle content en high-definition muziekvideo's van TIDAL voor een volledige audio-ervaring.

Met TIDAL is geïntegreerd in de KEF Stream-app, daarmee kunt u nu met hoge resolutie, masterkwaliteit (MQA) TIDAL HiFi-muziekbestanden naar uw KEF LSX en LS50 Wireless-luidsprekers streamen.

Bij AudioZaal, Nachtegaalstraat 72 in Utrecht kunt op elk moment binnen lopen om te luisteren naar al dit moois!

Hoe kan ik mijn gratis TIDAL 
HiFi-abonnement claimen?

Zowel nieuwe als bestaande LSX- of LS50 Wireless-eigenaars komen in aanmerking voor deze exclusieve aanbieding. Registreer eenvoudig de aankoop van uw KEF LSX of LS50 Wireless online of bij AudioZaal in de winkel en een unieke TIDAL HiFi-inwisselcode wordt automatisch naar u verzonden.

4 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. KEF LS50

  KEF LS50

  € 599,00

  De KEF LS50 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.

  Nu tijdelijk te verkrijgen! Racing Red, Titanium Grey en Frosted Black! 

  Een bekroonde speakerset (What Hifi2012) die als innovatief concept is ontstaan vanuit de legendarische LS3/5a, is de LS50 minimonitor luidspreker ontworpen om een professioneel studiomonitorconcept in de thuisomgeving te brengen.

  Zeldzaam voor een dergelijk compact ontwerp, levert de LS50 monitor een rijke, multidimensionale geluidsstudio-ervaring die veel grootser is dan zijn afmetingen doen vermoeden. De akoestische ontwerpen, waarvoor patent is aangevraagd, bieden samen met state-of-the-art technologieën vanuit KEF’s meest recente vlaggenschip, de Blade luidspreker, de ultieme studio-ervaring. Zelfs in de kleinste ruimtes.

   

  Learn More
 2. KEF LS50 Wireless

  KEF LS50 Wireless

  € 2.299,00

 3. KEF LS50 Wireless-Nocturne (SE)

  KEF LS50 Wireless-Nocturne (SE)

  € 2.599,00

  In samenwerking  met de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders heeft KEF een ​​design-georiënteerde versie van zijn superieure luidsprekersysteem gelanceerd. Vanaf heden de mogelijkheid voor Pre ordering (nog niet leverbaar, echter wel op korte termijn)

  Learn More
 4. KEF LSX

  KEF LSX

  € 1.199,00

  Geef uw muziek de ruimte die het verdient.

  Het gemak en de connectiviteit van draadloos. De emotie en detail van echte stereo in hoge resolutie. En dit alles vanuit een compact systeem dat vrijwel overal past. LSX is hét luidsprekersysteem voor de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren.

  Learn More

4 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction