Welkom bij Zaal's Audio Factorij

KEF LS50

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

KEF LS50

Be the first to review this product

Product ID: 11.LS50

Availability: In stock

Regular Price: € 599,00

Speciale prijs € 419,00

De KEF LS50 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.


Black Edition is op.Zeldzaam voor een dergelijk compact ontwerp, levert de LS50 monitor een rijke, multidimensionale geluidsstudio-ervaring die veel grootser is dan zijn afmetingen doen vermoeden. De akoestische ontwerpen, waarvoor patent is aangevraagd, bieden samen met state-of-the-art technologieën vanuit KEF’s meest recente vlaggenschip, de Blade luidspreker, de ultieme studio-ervaring. Zelfs in de kleinste ruimtes. 


* Required Fields

Regular Price: € 599,00

Speciale prijs € 419,00

Details

 Het realiseren van een kleine behuizing die toch in staat is zo’n ruimtelijk geluid voort te brengen, is het resultaat van aanzienlijke R&D-inspanningen. Zowel op het gebied van omkasting, vormgeving van de akoestische schermen als het poortontwerp, boort de LS50 tot voorkort onontgonnen bronnen aan. Dit heeft tot diverse patentaanvragen geleid. De doorbraken zijn onder meer te danken aan KEF’s moderne onderzoeksfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van technieken als Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics. Hierdoor laat de LS50 andere studiominimonitoren voor wat betreft de helderheid en precisie ver achter zich.

 
 


De LS50 gebruikt revolutionaire technologie, die speciaal werd ontwikkeld voor de Blade, het recentste vlaggenschip van de KEF-luidsprekervloot. Door hier de nieuwste, specifiek voor dit model ontworpen Uni-Q driver aan toe te voegen, heeft de LS50 een extreem grote sweet spot en levert hij een verbluffend direct en helder geluid. En doordat de LS50 zelfs niet het kleinste geluidje toevoegt of weglaat, is hij bovendien moeiteloos precies en waarheidsgetrouw.

 

Additional Information

Gewicht (KG) 7.2000
Merk KEF
luidsprekermodel Boekenplank
Frequentie respons 47Hz - 45kHz
behuizingstype 2 weg reflex
Lage tonen unit's 1
Hoge tonen unit 1
Gevoeligheid (1Watt/1M) 85 dB
Kantelfrequentie( ´s) 2.2kHz
Afmetingen 302 x 200 x 278 mm

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.