Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Kef Muo

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Kef Muo

Be the first to review this product

Product ID: 11.Muo

Availability: In stock

€ 199,00

Slim veelzijdig & gebruiksgemak


Ross Lovegrove nam het ontwerp voor zijn rekening, KEF de engineering. MUO zit dan ook boordevol innovatieve technologieën die geluid met een compromisloze KEF-kwaliteit draadloos van een computer of mobiel apparaat streamt. Het resultaat is een groots geluid, dat zijn afmetingen ver overstijgt.

* Required Fields

€ 199,00

Details

 

 

 

 
 

 

 
 

Design door Ross Lovegrove. Geluid door KEF.

 

Het doel van de samenwerking tussen KEF en de meermaals bekroonde Britse cultontwerper Ross Lovegrove was erg simpel: de ultieme luidspreker maken. De legendarische staande luidspreker MUON was het resultaat, een adembenemende combinatie van baanbrekende audiotechnologieën en geavanceerde materialen met een uniek sensuele, organische vormgeving.

De nieuwe draadloze luidspreker van MUO deelt hetzelfde radicaal innovatieve ontwerp, maar is een stuk compacter. De luidspreker, die is ontstaan uit hetzelfde samenwerkingsverband, levert overal en altijd hetzelfde kraakheldere en gedetailleerde KEF-geluid. En omdat de vormgeving van MUON is overgenomen, geniet u van een ontwerp dat rechtstreeks afkomstig is van een ultrapremium product dat meer dan € 100.000 kost!

KEF heeft Ross Lovegrove benaderd omdat hij het door hemzelf benoemde 'organisch essentialisme' tot in detail beheerst. Bij deze filosofie worden nieuwe materialen en high-end technologieën niet gebruikt om de natuur na te bootsen, maar om alledaagse objecten van een inherent ritmisch en harmonieus gevoel te voorzien dat natuurlijke vormen ook bezitten.

De werkwijzen van Lovegrove sluiten naadloos aan op het geloof van KEF in de kracht van innovatie en toonaangevende technologie, zodat iedereen optimaal kan genieten van muziek en entertainment op een manier die past bij de veranderende lifestyle van mensen. Het proces verandert continu: technologische ontwikkelingen openen nieuwe deuren en de menselijke verbeelding moedigt transformatie aan door producten te maken die worden gekenmerkt door betekenis, visie en diepgang.

De MUO is uitgerust met een nieuwe, compacte versie van KEF's legendarische Uni-Q 'puntbron'-driver en een krachtige basradiator. Het geluid is dan ook verbluffend precies, met een HF-definitie en LF-weergave die niet te vergelijken zijn met de beperkingen die normale draagbare luidsprekers kennen.

Samen met een geavanceerde DA-convertor en andere hoogwaardige componenten, zijn deze drivers in een immens stijve en akoestisch neutrale behuizing van gegoten aluminium bevestigd. Wanneer je je nummers via Bluetooth aptX afspeelt, zal je versteld staan van het heldere en natuurlijke hoog, het vloeiende middengebied en het strakke laag.

Puur KEF geluid met draadloos streamen met Apt-X

   
 
 
 
 
 

Synchroniseer en paar MUO-luidsprekers voor uitmuntende stereoweergave in cd-kwaliteit. Of selecteer 'dual-connect' partymodus, zodat ook bij druk bezochte bijeenkomsten iedereen dezelfde overweldigende, full-range weergave kan ervaren. Wat nog slimmer is? MUO optimaliseert automatisch de output voor een rechtstandige of horizontale positie, zodat je altijd van dezelfde opmerkelijke akoestische diepte en definitie geniet.

Met de meeste Android-apparaten kan je ook gebruik maken van de 'tap-to-pair'-functie via NFC. Je houd gewoon je mobiel of tablet tegen de MUO aan, en enkele seconden later ben je klaar om te streamen. Natuurlijk kan je net zo gemakkelijk je apparatuur aansluiten via een 3,5 mm Aux-input. MUO heeft een oplaadbare batterij voor 12 uur afspeeltijd en schakelt automatisch uit om zo lang mogelijk mee te gaan.

 
 
 
 
 

MUO is uitgerust met een ingenieuze miniversie van KEF's grootste innovatie: de Uni-Q driver array. Gedurende dertig jaar is deze continu verbeterd en verfijnd. De beroemde uitvinding is synoniem met een verbluffend breed beeld dat een kamer vult met een vol, helder geluid dat ook de hoge registers met millimeterprecisie weergeeft.

 
 
 

Met Bluetooth aptX kan een paar MUO-luidsprekers ook worden gesynchroniseerd voor het streamen van perfect stereogeluid van cd-kwaliteit.

 
 
 

Voor grotere bijeenkomsten en feestjes selecteer je gewoon de dual-connect-modus. Hierdoor brengen beide luidsprekers dezelfde full-range weergave, zodat iedereen van hetzelfde volle geluid van je playlist geniet.

 

Additional Information

bluetooth ontvanger Yes
Gewicht (KG) 0.8000
Afmetingen 80 x 210 x 60 mm (HxBxD)
Merk KEF

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.