Welkom bij Zaal's Audio Factorij

KEF Q350

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

KEF Q350

Be the first to review this product

Product ID: 11.q350

Availability: In stock

€ 279,00
KEF Q350 is available for purchase in increments of 2

De KEF Q350 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.


De KEF Q350 wordt geleverd zonder frontgrill (voorkant afscherming), echter deze zijn binnenkort wel te bestellen.De opmerkelijke Q-serie boekenplank luidsprekers onderscheiden zich als de ruimte beperkt is. Met KEF's kenmerkende Uni-Q driver met Computational Fluid Dynamics (CFD) poortontwerp, biedt de Q350 een gedetailleerde natuurlijke weergave met uitzonderlijke helderheid en strakke laagweergave.

* Required Fields

€ 279,00

Details

“Sit-anywhere” Uni-Q weergave

De KEF Uni-Q driver plaatst de tweeter in het akoestische hart van de bas/midrange conus, waardoor het akoestische ideaal van een enkele punt bron dichterbij komt dan ooit. Uni-Q levert een gedetailleerder, nauwkeuriger en mooi geïntegreerde driedimensionale geluidsafbeelding, die gelijkmatiger door de kamer verspreid wordt dan met een conventionele luidspreker mogelijk is. Uni-Q's ultra-brede afstraling wordt verder versterkt door KEF's over de tweeterdome geplaatste KEF's 'tangerine' waveguide.

“Sit-anywhere” Uni-Q weergave

Nieuw ontwerp

Om de hoge resolutie weergave van de Q-serie boekenplank luidsprekers te optimaliseren wordt, ter vermindering van ongewenste inwendige resonantie, de Uni-Q-driver in het midden van de kast geplaatst waardoor helderheid en detail verbeteren. Toevoeging van de Damped tweeter laadbuis zorgt voor een gecontroleerde afname van geluidsdruk aan de achterkant van de tweeterdome. Daarmee wordt weergave van de lagere treble dramatisch verbeterd en een nieuwe inductor met lage vervorming op het crossover zorgt voor een schonere laagweergave.

Nieuw ontwerp

CFD poort ontwerp

Het Computational Fluid Dynamics (CFD) poort ontwerp, met plaatsing daarvan aan de achterzijde, verbetert de weergave van het middengebied door het verminderen van weglekken van MF geluid door de poort.

CFD poort ontwerp

Additional Information

Gewicht (KG) 7.6000
Merk KEF
luidsprekermodel Boekenplank
Frequentie respons 63Hz - 28kHz
behuizingstype 2 weg reflex
Lage tonen unit's 1
Hoge tonen unit 1
Gevoeligheid (1Watt/1M) 87 dB
Kantelfrequentie( ´s) 2.5kHz
Afmetingen H x B x D:
358 x 210 x 306 mm
362 x 210 x 306 mm (incl. rubber voeten)

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.