Welkom bij Zaal's Audio Factorij

KEF R300

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

KEF R300

Be the first to review this product

Product ID: 11.r300

Availability: In stock

Regular Price: € 649,00

Speciale prijs € 399,00

KEF R300 is available for purchase in increments of 2

De KEF R300 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.


Met een geheel nieuwe Uni-Q driver en een 6,5-inch LF bass driver, ontbreekt het de KEF R300 aan niets. Een stijlvolle en prachtige verschijning met een snelle en schone mid-range response en een accurate en schone klank van de lage frequenties. Met een dynamische, niet-gecomprimeerde weergave biedt de R300 een heldere en realistische weergave.


Piano Black High GlossPiano White High Gloss

* Required Fields

Regular Price: € 649,00

Speciale prijs € 399,00

Details

ZUIVER

Een verbluffend snelle en zuivere middengebied weergave. Verbluffend zuivere, hoge frequenties. Ze werken als één enkel perfect geïntegreerd combinatie samen om zachte, nauwkeurige geluiden met een ongeëvenaarde helderheid voort te brengen. 

De nieuwe Uni-Q driver is een meesterstuk. In tegenstelling tot conventionele luidsprekers, bestaat de midrange conus uit een stevige constructie van magnesium/aluminium die het probleem vervorming van het membraan verminderen. De nieuwe midrange Z-flex surround versoepelt de overgang van de tweeter naar het frontpaneel, wat leidt tot onvervormde, hoge frequenties. 

Grote spreekspoelen vergroten de vermogensafhandeling en dynamica, wat leidt tot minder vervorming en een uitzonderlijke helderheid. 

Ontluchting van de tweeters vermindert de druk achter de koepel, waardoor de midrange bandbreedte groter wordt en de vervorming vermindert. De hoogste registers worden met een feilloze nauwkeurigheid weergegeven. De ‘tangerine’ golfgeleider van KEF helpt bij het, over een bredere hoek, gelijkmatig verspreiden van hogere frequenties, zodat ze de kamer overspoelen met een verfijnd en verfrissend natuurlijk geluidsbeeld. 


ZUIVER

VERMOGEN

U wordt omgeven door dynamische, ongecomprimeerde en onvervormde lage tonen van een hartkloppende helderheid , wat diepe emotionele snaren kan raken. Uw ziel zal ontwaken. En de aarde zal bewegen. 

LAGETONENDRIVER

Massieve, ontluchte magneetconstructies en grote spreekspoelen van aluminium drijven de lichte, doch stijve en sterke hybride conussen aan. De laagweergave is sneller, zuiverder en nauwkeuriger. Geanodiseerde elementen dragen bij aan de elegantie, terwijl de diameter van de trimring een visuele verfijndheid benadrukt die tegenstrijdig lijkt met het geweldige vermogen van de luidspreker. 

 

VERMOGEN

NAUWKEURIGHEID

De R-serie is een grote sprong voorwaarts en geeft een nieuwe dimensie aan natuurgetrouwe weergave. 

De geometrie en bouw van de behuizing reduceren bijkomende golfweerkaatsing vanaf de kastenwanden. Dit leidt tot een helderder weergave. Dempingspanelen zorgen voor een verdere reductie in resonantie en verkleuring door de kast. 

Het front van de luidspreker is strak en bevat geen zichtbare schroeven. Grilles worden magnetisch bevestigd. De met Walnut en Rosewood vernislagen of in zwaar gepolijst Piano Black en Hoogglans Wit leverbare R-serie is een welkome aanvulling voor elke kamer met een weergaloze weergave. 


NAUWKEURIGHEID

EENVOUD

Elke kleine verfijning zorgt voor een grote impact. Elk aspect van de R-serie is overwogen bij haar creatie met een uitstekende weergave als doel. 

Verstelbare aluminium voeten ondersteunen stalen draadeinden met geïntegreerde vergrendelingsknoppen voor het eenvoudig bijstellen van de hoogte. Met nikkel beklede biwire connectoren maken alle aansluitingen mogelijk en zorgen voor een gemakkelijke en betrouwbare doorverbinding. 

De geometrie van de reflexpoorten is zo afgestemd dat turbulentie wordt geminimaliseerd, wat leidt tot een vermindering in poortruis en ongewenste compressie. 


EENVOUD

TOEGANKELIJK

De R-serie vertegenwoordigt de kwalitatief zeer hoogstaande technologieën van KEF Blade in een tijdloos en elegant formaat. Serieuze audiofielen kunnen nu genieten van de uitzonderlijk nauwkeurige weergave die niets toevoegt en ook niets aan afdoet aan de originele opname. Geniet van een bijna-Reference ervaring voor een prijs die u eveneens als muziek in de oren zal klinken. 

Zo verfijnd, verreikend en prachtig gedetailleerd, u zult niet alleen de muziek horen zoals deze bedoeld was … u zult de muziek ook echt beleven, voelen en ervan houden.  

TOEGANKELIJK
ONTWERP Three-way bass reflex
DRIVE-UNITS Uni-Q driver array:
HF: 25mm (1in.) vented aluminium dome
MF: 125mm (5in.) aluminium

Bass units:
LF: 165mm (6.5in.) aluminium
FREQUENTIEBEREIK  42Hz - 45kHz (-6dB)
FREQUENTIEBEREIK 50Hz - 28kHz (±3dB)
SCHEIDINGSFILTERFREQUENTIES 500Hz, 2.8kHz
MAXIMALE OUTPUT 110dB
VERSTERKEREISEN 25 - 120 W
BLUETOOTH Nvt
GEVOELIGHEID  88dB (2.83V/1m)
HARMONISCHE VERVORMING  <0.4% 130Hz-20kHz (90dB, 1m)
NOMINALE IMPEDANTIE 8 Ohms (min.3.2 Ohms)
AFMETINGEN 385 x 210 x 345 mm (15.2 x 8.3 x 13.6 in.) with grille and terminal
GEWICHT 12kg (26.4lbs)
AFMETINGEN UNIT Paar
DOWNLOAD DOCUMENTEN R Series Brochure
R Series Manual

Additional Information

Gewicht (KG) 12.0000
Merk KEF
luidsprekermodel Boekenplank
Frequentie respons 50Hz - 28kHz (-3dB)
behuizingstype 3 weg reflex
Lage tonen unit's 165mm
Hoge tonen unit 25mm
Gevoeligheid (1Watt/1M) 88 dB
Kantelfrequentie( ´s) 2.8kHz, 500HZ
Afmetingen 385 x 210 x 345 mm

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.