Welkom bij Zaal's Audio Factorij

KEF R700

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

KEF R700

Be the first to review this product

Product ID: 11.R700

Availability: Out of stock

€ 1.399,00

De KEF R700 is beschikbaar voor aanschaf per 2 stuks.


Details

Boordevol innovaties en technologische hoogstandjes, maakt de R-serie KEF entertainment op audiofiel niveau betaalbaarder dan ooit. Een ongelooflijk vloeiende, nieuwe Uni-Q driver gecombineerd met nieuwe, zeer potente basdrivers en vele ingenieuze verfijningen die een rijk, ruimtelijk en vooral ook precies geluidsbeeld geven, maken dat deze nieuwe standaard in geluid sterk aan KEF’s legendarische Reference-serie doet denken.

 

De nieuwe Uni-Q MF/HF driver is een meesterstuk. De weergave van het middengebied is verbazingwekkend snel en helder. Dit komt doordat er niet alleen gebruik is gemaakt van een MF-conus die is versterkt met een magnesium/aluminium legering, maar ook KEF’s Z-Flex-technologie, die een vlakke en soepele overgang langs de behuizing mogelijk maakt, is toegepast. Bovendien is het chassis vervaardigd uit gegoten aluminium, wat een stijve constructie oplevert en dus resonantie voorkomt. In het akoestische middelpunt van de MF-unit zorgt een geavanceerde geventileerde tweeter, net zoals in de Blade, voor een ongelooflijk directe weergave in het hoog. Met een grote neodymium magneet en een computer geoptimaliseerde dome-structuur die zo stijf is dat hij over zijn gehele werkbereik strak functioneert, zijn de bovenste registers van een feilloze precisie. En om de Uni-Q puntbron karakteristiek verder te benutten, zorgen KEF’s tangerine waveguides voor een nog gelijkmatigere en bredere spreiding van de hoge frequenties. Het samenspel van alle onderdelen brengt een perfect stabiele, precieze klank van ongeëvenaarde helderheid voort.
Afbeeldingsresultaat voor kef r serie

De nieuwe bas driver is minstens zo indrukwekkend. De combinatie van een massieve, geventileerde magneet en een grote lichtgewicht aluminium spreekspoel die een lichte en stijve conus aandrijft, staan garant voor een heldere, diepe, ongecomprimeerde laagweergave met een sublieme dynamiek en een indrukwekkend vermogen.

In de behuizing (die in Piano Black of in de echte houtafwerkingen Rosewood en Walnut gekozen kunnen worden), onderstreept elk kleinste onderdeeltje de superioriteit van KEF-technologie. De computer ontworpen crossovers maken het mogelijk om het niveau van elke driver te finetunen voor een gladdere en vlakkere respons. En gelaagde dempingspanelen voorkomen dat trillingen van de behuizing zich in het midden- en lage gebied mengen. Zelfs de luchtstroom door de basreflexpoorten wordt middels computeroptimalisatie perfect uitgebalanceerd, om zo tot dynamische en akoestische perfectie te komen.

Afbeeldingsresultaat voor kef r serie

Additional Information

Gewicht (KG) 25.9000
Merk KEF
luidsprekermodel Vloerstaande
Frequentie respons 37Hz - 45kHz
behuizingstype 3 weg reflex
Lage tonen unit's 2 x 165mm
Hoge tonen unit 25mm
Gevoeligheid (1Watt/1M) 89 dB
Kantelfrequentie( ´s) 500Hz, 2,9kHz
Afmetingen 1070 x 210 x 345 mm

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.