Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Tijdens de sluiting van de winkel kunt u zeer goed terecht in onze webshop. Bestellingen in onze webshop worden indien voorradig in de winkel in Utrecht in Utrecht en omliggende gemeenten gelijk bezorgd. Buiten dit gebied wordt gekeken wat de snelste mogelijkheid is om u alsnog van uw producten te voorzien.

Als u vragen heeft over producten (en/of ze op voorraad zijn in de winkel in Utrecht), kunt u contact opnemen met de winkel (telefoon: 030-8898500) of een e-mail sturen via onderstaand e-mailadres.

Algemene leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Alle bestelde artikelen kunnen zonder bijkomende kosten worden afgehaald. Indien de producten bezorgd moeten worden kiest Z.A.F. de snelste en beste verzendwijze, doorgaans via een pakketservice.

Artikelen verzenden via bode

Zendingen met een gewicht van meer dan 30 kg of zeer omvangrijke pakketten worden verzonden met Electronic Logistics, zij maken telefonisch een afspraak voor het tijdstip van aflevering.

Kleinere zendingen onder 30 kg worden verzonden met PostNL. Zij maken geen afleverafspraak maar bezorgen meestal binnen 24 uur nadat de bestelling bij Z.A.F. is opgehaald.

Leveringstijd

Normaal gesproken is de levertijd 3-6 dagen na ontvangst van de bestelling. Via e-mail houdt Z.A.F.  u op de hoogte van de bestelstatus en het tijdstip van verzenden. Als goederen niet in voorraad zijn proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de verwachte leveringsdatum. 

Transportverzekering

In de verzendkosten is een bedrag opgenomen voor verzekering tijdens het transport. Als er bij ontvangst zichtbare schade is aan de doos moet u direct het apparaat controleren of deze niet óók beschadigd is, is dat het geval dan moet u de zending weigeren. Zo niet dan moet u de transporteur vragen een aantekening te maken dat de verpakking beschadigd is geraakt tijdens het vervoer.

Blijkt er schade aan het artikel te zijn na het uitpakken, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan overleggen over de te volgen procedure, zodat op zo kort mogelijke termijn het artikel omgeruild kan worden.

Prijzen en betalingsmogelijkheden

Alle prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW.  Betalen kan via PayPal of via bankoverschrijving. Al u het product in de winkel ophaalt dan is PIN betaling ook mogelijk.

Zodra je tijdens het bestelproces de betalingsmethode en levering hebt gekozen, wordt je geïnformeerd over de totale kosten alvorens je de bestelling kunt afronden.

 

Consumentenbescherming

Als klant van Z.A.F. beschik je over alle rechten die in de wet zijn geformuleerd ten aanzien van Consumentenkoop.

Annulering

Je hebt het onvoorwaardelijke recht om bestelde artikelen in de Z.A.F. Webshop binnen 14 dagen na ontvangst of afhaling te annuleren (geld terug of een ander product).

Meer over annulering

Klachten

Als u onverhoopt een verkeerd model of een niet goed functionerend apparaat van ons hebt ontvangen, willen wij deze fout zo snel mogelijk herstellen door het juiste artikel te sturen en het defecte apparaat om te ruilen. Na ontvangst van de melding sturen we u een e-mail over te voeren procedure omtrent retourzending. Zodra wij het artikel in ontvangst hebben genomen gaan we met de reparatie van het defecte artikel aan de slag of sturen we een nieuw product toe.

Meer over het recht van reclame

Overige bepalingen

  • Wij behouden ons het recht voor om prijzen en specificaties te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor kennelijke fouten, verkochte goederen, het in gebreke blijven van onze leveranciers en voor de hand liggende prijsfouten voor producten (meestal 0-prijzen).
  • Als een besteld product niet binnen de normale levertijd beschikbaar is, dan zullen we je dit melden.
  • Aankopen worden geacht gedaan te zijn door personen van 18 jaar en ouder. Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud en wil je artikelen bestellen, dan heb je toestemming nodig van je ouders of wettelijke verzorgers.
  • Wanneer een bestelling bij ons geplaatst wordt dan houdt dat impliciet in dat de verkoopvoorwaarden gelezen zijn en geaccepteerd worden.