Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Tijdens de sluiting van de winkel kunt u zeer goed terecht in onze webshop. Bestellingen in onze webshop worden indien voorradig in de winkel in Utrecht in Utrecht en omliggende gemeenten gelijk bezorgd. Buiten dit gebied wordt gekeken wat de snelste mogelijkheid is om u alsnog van uw producten te voorzien.

Als u vragen heeft over producten (en/of ze op voorraad zijn in de winkel in Utrecht), kunt u contact opnemen met de winkel (telefoon: 030-8898500) of een e-mail sturen via onderstaand e-mailadres.

Micromega

Micromega

Review HiFi choice test

Onderzoek, innovatie en ontwikkeling" zijn enkele van de belangrijkste doelen die Micromega heeft. Micromega – historie Met de opkomst van het digitale tijdperk in de jaren tachtig is Micromega tot op heden succesvol in optimale weergave. Wie kent de revolutionaire CDF1-Hitech niet uit 1987. De mooie bovenlader met analoge feel. Nog steeds is de weergave van die Cd-speler een lust voor het oor. Door de jaren heen zijn er veel innovaties op de markt gebracht. Bitstream technologie in begin jaren negentig. De “Concept” serie welke de consument zelf de nadruk van de set kan kiezen door slimme combinaties. De “Minium” serie, compact met hoge specificaties.

2 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction

2 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction