Welkom bij Zaal's Audio Factorij

NAD C538

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

NAD C538

Be the first to review this product

Product ID: 14.c538

Availability: In stock

€ 449,00

NAD heeft een benijdenswaardige reputatie voor het maken van geweldig klinkende producten tegen zeer betaalbare prijzen  CD-spelers gebruiken mechanische, digitale en analoge technologie om geluid te produceren, en alle drie vormen van engineering hebben grote invloed op het eindresultaat en vereisen een zorgvuldig ontwerp en engineering.

Details

AUDIOPHILE PERFORMANCE AND ENGINEERING

Een solide mechanische basis is van het grootste belang bij het verminderen van externe trillingen en voor het nauwkeurig plaatsen van het CD-aandrijfmechanisme. Dit zorgt voor een soepele werking en een minimum aan tracking-fouten. Zwaar staal en niet-resonerende kunststof profielen zijn zorgvuldig ontworpen om optimale resultaten te leveren. Het transport wordt op versterkte stalen rails gemonteerd en meer dan 30 bevestigingsmiddelen worden gebruikt om het samenstel te vergrendelen en een nauwkeurige dimensionele integriteit te behouden.

Nauwkeurige klokken van de digitale gegevensstroom maakt het mogelijk dat de Wolfson 24-bit DAC een nauwkeurige lineariteit biedt voor de PCM-dataconversie naar de analoge golfvorm. Audio OP-versterkers bufferen de uitvoer zonder ruis of vervorming van de muziek toe te voegen. Meerlaagse printplaten met componenten die op het oppervlak worden gemonteerd, zorgen voor een verbeterde circuitlayout met zeer korte signaalpaden. Deze elementen voeden is een speciaal ontworpen actieve voeding die meerdere gereguleerde spanningen levert voor het transport, digitale circuits, analoge circuits en de besturings- en display-circuits. Het resultaat van deze zorgvuldige engineering is een geluid dat zowel gedetailleerd als natuurlijk is, met dramatische dynamische contrasten.

De NAD C 538 bevat veel wenselijke functies die het luisterplezier verhogen. Bedieningselementen op het voorpaneel worden gedupliceerd op de draagbare afstandsbediening, waardoor de functies Play, Pause, Skip en Scan kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn veel meer functies beschikbaar op de afstandsbediening, zoals RANDOM: Tracks / bestanden worden in willekeurige modus afgespeeld, PROGRAMMA: voer in of verlaat de programmamodus, REPEAT: track, bestand, map of hele schijf wordt herhaald, RPT AB: De afspeelvolgorde wordt herhaald. Het dimbare dot matrix-display toont tracks, totale speelduur. Tracktijd, disc-tijd en resterende tijd zijn allemaal beschikbaar. De C 538 kan ook CD-R / CD-RW-schijven afspelen, zodat u nummers van uw computer kunt branden voor weergave op uw CD-afspeelsysteem.

Omdat deze liedjes zijn gecodeerd in MP3- of WMA-indeling, kunt u tot 10 uur muziek op één schijf plaatsen, ideaal voor partymixen en omgevingsgeluiden. Er zijn ook zowel optische als coaxiale digitale uitgangen die verbinding met een externe DAC of een digitale component (zoals een AVR) mogelijk maken voor de meest efficiënte en best klinkende systeemconfiguraties.

Hoewel het downloaden en streamen van muziek in populariteit blijft groeien, zijn cd's nog steeds de primaire luisterbron voor miljoenen mensen over de hele wereld. NAD blijft innoveren en zijn CD-spelers verbeteren om betere prestaties te krijgen terwijl de prijzen laag blijven. Of je nu je eerste thuissysteem wilt maken of je huidige cd-speler wilt upgraden, je moet rekening houden met NAD's 45-jarig record van excellentie en zijn toewijding aan muziek

Additional Information

EAN Nummer No
Merk NAD
Afmetingen (W x H X D)
435 x 70 x 249 mm
Gewicht (KG) 3.0000
CD laadsysteem voorkant lade
Schijf CD-Audio, CD-Recordable, CD-Rewritable
Digitaal analoog techniek No
Digitale uitgang(en) Coaxiaal RCA ( 75 Ohm), Optisch (Toslink)
USB DAC ingang Geen
Digitale coaxiale ingang(en) (75 ohm) niet aanwezig
Digitale optische ingang(en) Toslink niet aanwezig
Band n.v.t.
Voorkeurzenders n.v.t.
Analoge uitgang(en) 1 (ongebalanceerd) RCA
Externe voedingsmogelijkheid voor beter geluid No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.