Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Revo SuperSystem

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Revo SuperSystem

Be the first to review this product

Product ID: 18.SuperSystem

Availability: In stock

€ 799,00
Speciaal voor diegenen die geen concessies willen doen in bedieningsgemak en functionaliteit , heeft Revo het vlaggeschip model "SuperSystem" ontworpen. In dit model komt moderne technologie, superieure materialen, vakmanschap en prijswinnend industrial design bij elkaar.
Wie denkt dat een radio geen kamervullend geluid kan produceren, kent de Revo SuperSystem nog niet. App. bediening zorgt er voor dat u in uw fauteuil kunt blijven zitten.

* Required Fields

€ 799,00

Details

SuperSystem is beschikt over DAB, DAB+, FM met RDS en wi-fi internet radio met toegang tot meer dan 24.000 stations over de hele wereld. Maar ook je eigen muziek op je pc/mac kun je heel eenvoudig streamen. Bovendien biedt Bluetooth® met aptX® om je vrienden muziek te laten streamen vanaf hun smartphone of tablet met CD kwaliteit. En als je nou net niet dat ene nummer hebt, heeft Spotify Connect het vast in hun collectie van meer dan 20 miljoen tracks. Zoals verwacht mag worden van Revo SuperSystem is deze radio gemaakt met de beste materialen en oog voor detail en afwerking. Een gedetailleerd OLED display en joystick zorgen voor een intuïtieve bediening. Laat je je omringen door je favoriete muziek die wordt geproduceerd door twee 3.5 inch BMR luidsprekers en een geïntegreerde actieve subwoofer die 80 Watt levert. Kamervullend geluid met heldere hoge en mooie diepe klanken.

Additional Information

Gewicht (KG) 9.8000
Lengte No
Merk Revo

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.