Welkom bij Zaal's Audio Factorij

RHA MA750

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

RHA MA750

Be the first to review this product

Product ID: 18.8.1.ma750

Availability: In stock

€ 89,50
Geluidsisolerende, premium, in-ear hoofdtelefoon

• Handgemaakte 560.1 driver
• Aerophonic™ staalconstructie
• Geluidsisolerend design
• Flexibele oorhaken
• Versterkte OFC kabel
• Premiumoordopjes en draagtas
• 3 jaar garantie

* Required Fields

€ 89,50

Details

 

Premium, stainless steel in-ear headphone

De handgemaakt dynamische driver van de RHA MA750 biedt precies en gebalanceerd geluid met hoge resolutie. Elke driver bevindt zich in een Aerophonic™ 303F roestvrijstalen behuizingen die een premium-luisterervaring garandeert en de commitment van RHA volledig waarmaakt als het gaat om hoge kwaliteit materialen, geluid en desig

Explore features ↓

 

Made for i

Geluid met hoge resolutie

Handgemaakte driver (model 560.1)

De handgemaakte dynamische driver (model 560.1) van de MA750i is op maat gemaakt om harmonieus met het Aerophonic™ design van de hoofdtelefoon samen te werken. Deze levert een gebalanceerd geluid met hoge resolutie en uitstekende eigenschappen over het totale geluidsbereik.

De RHA MA750 is Hi-Res Audio gecertificeerd door de Japan Audio Society.

Ontworpen voor helderheid

Karakteristiek design van Aerophonic™ behuizing

Ontworpen om geluid van de driver van de hoofdtelefoon zonder hindernissen naar het oor van de luisteraar te kanaliseren. Het design van RHA's Aerophonic™ behuizing zorgt voor een heldere en nauwkeurige geluidsweergave. Uniek voor RHA's MA-serie is het feit dat de geluidsisolerende Aerophonic™ vorm van het MA750 van hoogwaardig roestvrij staal is gemaakt.

 

Persoonlijk luisteren

Geluidsisolerend design

De MA750 is ontworpen om comfortabel en veilig in het oorkanaal te passen, zodat binnendringend geluid van buiten wordt beperkt om een zo echt mogelijke geluidsweergave zonder interferentie te bieden. De hoofdtelefoon wordt met 10 setjes oordopjes in verschillende stijlen en maten geleverd, inclusief twee setjes Comply™ Tsx-200 dopjes van geheugenschuim, voor de beste, geluidsisolerende pasvorm voor elk oor.

Altijd veilig

Over-het-oor kabelhouders

De MA750 is voorzien van flexibele oorhaken die zijn ontworpen om de hoofdtelefoon op zijn plek te houden, waarbij de kabel over en achter het oor wordt geleid. De oorhaken garanderen dat de hoofdtelefoon voor elk oor een comfortabele, veilige pasvorm biedt en voor effectieve geluidsisolatie zorgt.

Vervaardigd van metaal

Roestvrijstalen constructie

De MA750 is vervaardigd met bewerkt 303F-roestvrij staal, dat bijdraagt aan de sonische prestaties van de hoofdtelefoon en een grote duurzaamheid garandeert. Door roestvrij staal met het kenmerkende Aerophonic™ design van de MA-serie te combineren, levert de MA750 een helder, nauwkeurig geluid van hoge resolutie.

"They are a fantastic buy for those looking to make the leap into higher end headphones. Think of them as the Aston Martin of headphones."

Sound + Vision

Additional Information

Gewicht (KG) 35.0000
Hoofdtelefoon ontwerp Gesloten
Maten/Soorten oordoppen Dubbele flens (double flange), L standaard flens, M standaard flens, Memory foam (Comply foam), S standaard flens, XL standaard flens, XS standaard flens
Draadloos niet mogelijk
Hoofdtelefoon impedantie 16
Hoofdtelefoon frequentie respons 16-40,000Hz
Hoofdtelefoongevoeligheid 100
Kabel 1,2m
Plaatsing In Ear ( in de gehoorgang
Merk RHA

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.