Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Ruark Audio R1 MKIII-Burnt Saffron L.E.

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Ruark Audio R1 MKIII-Burnt Saffron L.E.

Be the first to review this product

Product ID: 17.1.R1.3-burnt

Availability: In stock

€ 279,00

 


NU BESCHIKBAAR


Limited Edition R1


Afgewerkt in een levendige 'Burnt Saffron' lak Is de limited edition R1 meer in het oog springende dan ooit en met zijn al even mooi geluid wij garanderen u zal worden vermaakt voor de komende jaren. 


Prachtig eenvoudige, de nieuwste R1 is de derde generatie van onze iconische tafel radio waarin de Ruark Audio verhaal begon en gemarkeerd onze overgang van de productie van hi-fidelity luidsprekers, om de kwaliteit compacte audiosystemen.


Details

Met de introductie van de derde generatie R1, bleef de essentie van het oorspronkelijke ontwerp behouden, maar met nog veel meer verfijningen. De nieuwe R1 waarmee gebruikers nog beter hun radio kunnen instellen! Zoals je van Ruark Audio ,met hun lange audio erfgoed, verwachten zou, is de kwaliteit uitzonderlijk. Andere verbeteringen omvatten een hoger contrast 'makkelijk te lezen' OLED display, uitgebreide alarmsysteem en twee kwaliteits accessoires die naar aanleiding van de nieuwe R1 een breed scala van vaardigheden toevoegen. “It's the best all-round performer in the DAB/FM radio category, regardless of price.” BEST BUY - What Hi-Fi Awards 2012

Additional Information

Band FM/DAB+
Voorkeurzenders 5 (DAB+), 5 (FM)
bluetooth ontvanger Yes
Gewicht (KG) No
Afmetingen H170 × W130 × D135mm
Merk Ruark Audio

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.