Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Tivoli Audio Model One Digital-Wit / zilver

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Tivoli Audio Model One Digital-Wit / zilver

Be the first to review this product

Product ID: 19.1.digital-Wit / zilver

Availability: In stock

€ 299,00
De moderne Model One Digital is een internetverbonden tafelradio met DAB en FM, Bluetooth- en wifi-mogelijkheden via iOS en Android, en de mogelijkheden om met bijvoorbeeld Spotify Connect, Deezer en Tidal aan de slag te gaan.

Het multifunctionele radiootje heeft ook een ingebouwde multiroom-functie, zodat je andere Tivoli-modellen - zoals de Art-serie - in huis kan verbinden.

Details

Door de balans tussen stijlvolle technologie en hoogwaardige audio is de Model One Digital bij uitstek een radio voor de moderne tijd. Het model biedt een nieuwe invulling aan de originele Model One doordat zij is uitgerust met DAB+, FM, Wifi, en Bluetooth®. In de Model One Digital worden de basiselementen en gebruiksvriendelijke eigenschappen van de klassieke lijn van Tivoli Audio samengebracht en voorzien van een technische upgrade. RADIO LUISTEREN WORDT WEER MAKKELIJK Met behulp van de multifunctionele draaiknop en het digitale navigatiescherm kan de gebruiker in een handomdraai van zender wisselen of een playlist streamen. Door de klassieke vormgeving is de Model One Digital een perfecte aanvulling op uw interieur.

Additional Information

Band FM/DAB+
Voorkeurzenders 50
CD speler No
USB poort (MP3/WMA) No
bluetooth ontvanger Yes
DLNA Yes
Digitale ingang(en) No
Analoge ingang(en) Yes
Spotify Connect Yes
Gewicht (KG) 1.5500
Afmetingen 22,5 (B) x 11,5 (H) x 14 (D)
Merk Tivoli Audio

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.