Welkom bij Zaal's Audio Factorij

Tivoli Audio PAL + -engelse vlag (Union jack) showmodel

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Tivoli Audio PAL + -engelse vlag (Union jack) showmodel

Be the first to review this product

Product ID: 19.pal+-engelse vlag (Union jack)

Availability: In stock

€ 239,00
"Of u nu op zoek bent naar een manier om de muziek op uw smartphone te bevrijden, of gewoon naar een eersteklas radio met DAB+, met de Tivoli Audio PAL zit u altijd goed. De Pal blijft onze favoriete draagbare radio." (CNET)

Details

Tivoli Audio PAL+ - Portable Audio Laboratory met DAB+. Neem onze draagbare PAL (Portable Audio Laboratory), voeg daar een digitale DAB+/FM-tuner aan toe. Wat heeft u dan? Simpel gezegd een van de beste draagbare radio ter wereld. De PAL+ is voorzien van al het goede van zijn voorgangers. Deze update versie van de originele PAL uit 2001 combineert namelijk DAB+ (digital radio+) en FM radio-ontvangst. En natuurlijk is hij net zo draagbaar, compact en gebruiksvriendelijk.

Lekker buiten, maar dan zonder Model One-radiokwaliteit? Dat hoeft niet meer. Met zijn speciale behuizing is de PAL™ spatwaterbestendig. Hij kan dus probleemloos mee naar buiten, al dan niet in z’n los verkrijgbare draagtas. De milieuvriendelijke, oplaadbare nikkelmetaalhydride accu laadt u in zo’n 3,5 uur op. De accu heeft geen last van geheugeneffecten, dus u hoeft niet te wachten tot hij leeg is voor u hem weer oplaadt. Een volle accu geeft u urenlang luisterplezier. Een groen oplichtende LED laat zien dat de PAL aan staat en geeft ook de batterijconditie weer. Je kunt je cd- of mp3-speler erop aansluiten en je muziek delen met vrienden.

Het zijn designmirakels, zowel akoestisch als esthetisch." (Oprah Magazine) "De Tivoli Audio PAL biedt wellicht het beste geluid en de beste ontvangst die een draagbare radio kan bieden." (House & Garden)

Additional Information

Band FM/DAB+
Voorkeurzenders 5 (DAB+), 5 (FM)
bluetooth ontvanger No
Gewicht (KG) 0.8400
Afmetingen 159 x 94 x 98 mm (hbd)
Merk Tivoli Audio

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.